Maatschappelijk verantwoord omgaan met grondstoffen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van groot belang in de ogen van Willem Kaethoven Metaalrecycling. Graag dragen we een steentje bij aan een beter milieu en willen op een duurzame manier ondernemen. Veel aandacht besteden wij aan onze bedrijfsvoering, de veiligheid van de werkomgeving en de milieubelasting in onze werkprocessen. Duurzaam is toekomstgericht werken!

Wees zuinig op wat schaars is!

Verbruik van grondstoffen, en dus ook metaal, neemt sterk toe in de loop der jaren. Het is de vraag of de capaciteit van de aarde voldoende is om hierin de wereldbevolking te voorzien. Door metalen te recyclen creëren we een nieuw leven voor ouder materialen. Recycling vergt namelijk minder energie dan de productie van nieuw materiaal uit primaire grondstoffen. Dit geldt zeker voor metalen. Willem Kaethoven recyclet het metaal duurzaam met een minimale milieu belasting. Met slimme oplossingen en duurzaam werken realiseren een hogere mate van hergebruik. Ook u kunt zelf een steentje bijdragen aan een beter milieu. Door bewust te zijn door wie en hoe u uw metaalafval laat recyclen. Lever het in bij een van onze vestigingen of door een container te laten plaatsen wanneer u een grote hoeveelheid oud ijzer heeft. Samen met u werken we graag aan een duurzame toekomst betreft het gebruik en verbruik van metalen!

Metaalrecycling Eindhoven

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?