Inkoop en metalen

Willem Kaethoven Metaalrecycling koopt diverse soorten metalen en materialen in, zoals oud en nieuw ijzer, koper(rood/geel), zink, rvs, lood en aluminium. Breng uw metaalafval langs en wij wegen het direct op onze weegbrug voor een eerlijke prijs

Wij kopen metalen in

──────

Zowel particulier als zakelijk

Willem Kaethoven Metaalrecycling BV is dé specialist op het gebied van metaalrecycling in Reusel en omgeving. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom om diverse soorten metalen in te leveren, zoals oud en nieuw ijzer, koper(rood/geel), zink, rvs, lood en aluminium. Bij ons kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs voor uw metalen, waarbij we deze direct afwegen op onze weegbrug.

Daarnaast bieden wij voor grotere hoeveelheden metalen de mogelijkheid om een container te plaatsen op locatie. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Zo kunt u op een gemakkelijke manier grote hoeveelheden metaalafval kwijt en draagt u bij aan duurzame metaalrecycling. Bij Willem Kaethoven Metaalrecycling BV staat het milieu namelijk hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met grondstoffen. Door het inleveren van uw oude en onbruikbare metalen krijgen deze een nieuw leven en worden ze weer bruikbaar voor diverse doeleinden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor de inkoop van uw metalen te bespreken. Voor grotere hoeveelheden kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het plaatsen van een container op locatie. Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw recyclingvraagstukken.

Bel ons voor de dagprijzen!

Aangepaste openingstijden

Let op!
In verband met vakantie zijn wij momenteel alleen open op de onderstaande tijden en dagen!
Op 3 Augustus zijn onze normale openingstijden weer actief, wij danken u voor uw begrip en wensen u nog een fijne dag ;)

Maandag t/m zaterdag
8:30 - 12:00


This will close in 10 seconds