Over ons

Willem Kaethoven metaalrecycling is in 1969 opgericht door Wil Kaethoven in de Molenstraat te Reusel. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid in de omgeving van Reusel en België en staat het bekend als expert op het gebied van metaalrecycling. In 1977 verhuisden wij naar de Denestraat, waar wij tot op heden gevestigd zijn. In 1998 trad zoon Willem toe tot het bedrijf en zeven jaar later nam hij de zaak over.

Het recyclingproces gebeurt op een milieubewuste wijze. De metalen worden zorgvuldig gesorteerd en dit heeft ons het NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) vergunning opgeleverd en een milieuvergunning van OVAM (Openbare Vlaamse Afvalscheiding Maatschappij).

Bent u geïnteresseerd in onze metaalrecycling diensten? Neem dan contact op met Willem Kaethoven op 06.53437067.

Onze missie

Bij ons staat de klant centraal. Het ruime klantenbestand profiteert van onze expertise, interessante dagprijzen en accurate handeling. Wij recyclen veel soorten metalen, waaronder oud en nieuw ijzer, diverse soorten koper, zink, rvs, lood en aluminium. Naast het recyclen van diverse soorten metaal recyclen wij ook producten die deels vervaardigd zijn uit metaal, zoals bekabelingen, containers en auto’s.

Flexibiliteit en snelheid zijn onderscheidende factoren van ons bedrijf. Met ons eigen materieel, zoals een vrachtwagen met laadkraan, overslagkraan, weegbrug, heftrucks en een groot aanbod in afzetcontainers, kunnen wij snel en flexibel grote en kleine klanten bedienen. Bij inlevering worden de metalen direct contant afgerekend, maar indien gewenst kan er ook op rekening betaald worden. Uiteraard is het ook mogelijk om op contractbasis bij ons terecht te komen. Informeer gerust naar de mogelijkheden via onze ophaalservice.

“Een duurzame toekomst begint bij metaalrecycling!”

Inkoop en metalen

Bekijk de pagina hieronder voor welke metalen wij inkopen.

Vragen?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Whatsapp ons!

Whatsapp ons

Aangepaste openingstijden

Let op!
In verband met vakantie zijn wij momenteel alleen open op de onderstaande tijden en dagen!
Op 3 Augustus zijn onze normale openingstijden weer actief, wij danken u voor uw begrip en wensen u nog een fijne dag ;)

Maandag t/m zaterdag
8:30 - 12:00


This will close in 10 seconds