Over Willem Kaethoven metaal recycling

Willem Kaethoven metaal recycling is in het jaar 1969 opgericht door Wil Kaethoven in de Molenstraat te  Reusel. Door de jaren is het bedrijf steeds gegroeid in omgeving Reusel en België.  In 1977 zijn wij verhuisd naar de Denestraat waar we tot op heden nog gevestigd zijn.  In het  jaar 1998 is zoon Willem in het bedrijf komen werken, 7 jaar later nam hij de zaak over.

De klant centraal

Door de jaren heen is de klant centraal gebleven. Dit feit is te danken aan het ruime klanten bestand dat profiteert van onze kennis, interessante dag prijzen en accurate handeling.

Veel soorten metalen kunnen gerecycled worden zoals: oud en nieuw ijzer, diverse soorten koper, zink, rvs, lood en aluminium. Naast het ruime assortiment metaal soorten recyclen wij ook producten die deels vervaardigd zijn uit metaal. Denk bijvoorbeeld aan: bekabelingen, containers, auto’s en nog veel meer.

Flexibiliteit met eigen materieel

Flexibiliteit en snelheid vinden wij onderscheiding van ons bedrijf. Met eigen materieel als: vrachtwagen met laad kraan, overslagkraan, weegbrug, heftrucks en een groot aanbod in afzet containers kunnen wij snel en flexibel grote en kleine klanten bedienen. De metalen worden direct contant afgerekend bij inlevering, indien gewenst kan er ook op rekening betaald worden. Uiteraard kunt u ook op contract basis bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden via onze ophaalservice.

Het recycle proces gebeurt op een milieu bewuste wijze. De metalen worden zorgvuldig gesorteerd. Dit heeft ons het NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) vergunning opgeleverd en een milieuvergunning OVAM (Openbare Vlaamse Afvalscheiding Maatschappij).

Voor meer informatie neemt u contact op met: Willem Kaethoven 06.53437067.

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?